IJburglaan 685

1087 BS Amsterdam (IJburg West)

€ 1.680 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 12 oktober 2020

Nieuw
Appartement
129 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Gelegen in Amsterdam ligt dit fraaie en ruime 3-kamer appartement aan de IJburglaan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 129 m2. 

Uniek wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. IJburglaan 685 is gelegen in de buurt Haveneiland Noordwest. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

* Inclusief parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder! 

Kenmerken

Deze woning is onderdeel van
Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
129 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
1
Tuin
10 m2
Lift
Lift aanwezig
Servicekosten
€ 65 per maand
Inkomenseis
€ 60.480 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!