Mattenbiesstraat 153

1087 GC Amsterdam (IJburg West)

€ 1.675 per maand (excl.)

Nieuw
Appartement
121 m2
4 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
De gezinswoning ligt op het grote rieteiland; een van de groep Amsterdamse eilanden die samen de wijk IJburg vormen. 
IJburg biedt een jachthaven met vele restaurants aan het water, nieuwe trendy cafés, een filmhuis en theater, diverse activiteiten op het gebied van sporten, kunst en theater, een watersportvereniging en artistieke Amsterdamse winkeltjes. 
 
Daarnaast is het Diemerpark op loopafstand waar men naar hartenlust kan wandelen, hardlopen, fietsen en skaten. Er bevindt zich een voetbal- en hockeyclub en het park heeft zelfs een eigen strandje met zonneweide waar gezwommen mag worden. IJburg kent nog een strand op centrumeiland. Een prachtig ruim strand aan het IJsselmeer, dagelijks toegankelijk om te zwemmen, zonnen of uit te waaien. De Diemer Vijfhoek (beheerd door Staatsbosbeheer) en Fort Diemerdam zijn op loopafstand. 
 
Op loopafstand zijn er voorzieningen zoals: winkelcentrum IJburg met o.a. AH, Vomar, action Hema, Biolicious, slager en visboer en nog diverse andere winkels. Bij de haven vind u de winkelstraat Pampuslaan, met onder meer supermarkt Deen, groentewinkel, viswinkel, bakker, kleding- en cadeauwinkel, lifestyle- en koffiebar, schoonheidssalon, ijswinkel en een lingeriewinkel. Op fietsafstand of met de auto het winkelcentrum Maxis of het winkelcentrum van Diemen of winkelcentrum Oostpoort. Verder bent op de fiets in minder dan een half in hartje centrum Amsterdam of een kwartier met de tram op centraal station. 
 
Op IJburg zijn meerdere basisscholen, het IJburg College voor voortgezet onderwijs (vwo, havo en vmbo), speeltuinen, kinderopvang. 
 
Door het vele omringende water en de bevaarbare grachten kan op IJburg overal gevaren, geSUPt en gezwommen worden. Rondom de jachthaven met zeilschool zijn diverse restaurants en zonnige terrassen. Door de sluizen komt u op het IJmeer met een surfschool en het grote strand. 
 
IJburg is zeer gunstig gelegen ten opzichte openbaar vervoer (tram 26, bus 66) en meerdere uitvalswegen (A1, A2, A9, A10). Het is een prachtig alternatief voor mensen die ruim, stads en buiten willen wonen, maar eigenlijk toch het liefst verbonden willen blijven met het centrum van Amsterdam. Kortom, een heerlijk centrale waterrijke plek om te wonen. 

* inclusief parkeerplaats
* foto's zijn ter indicatie gebruikt maar niet van exact dezelfde woning
* eerder huren dan 1-10-201 is in overleg mogelijk

Kenmerken

Type
Eengezinswoning
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
121 m2
Kamers
4
Slaapkamers
2
Tuin
20 m2
Roof terrace
10 m2
Servicekosten
€ 25 per maand
Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen

Gemakkelijk

Huren was nog nooit zo eenvoudig door ons overzichtelijke verhuurproces

Snel

Vind jouw droomwoning vandaag