Eerste Van der Helststraat 72 3

1072 NZ Amsterdam

€ 1.550 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 oktober 2020

Nieuw
Appartement
46 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Per 1 oktober te huur, een 3- kamer appartement in het bruisende hart van de Pijp. Het appartement is gelegen op een zeer gewilde locatie in De Pijp dicht bij de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark. De Pijp bruist door alle leuke eet en drink gelegenheden. Door de centrale ligging is alles makkelijk bereikbaar. De halte “de Pijp” van de nieuwe Noord-Zuidlijn ligt om de hoek.

Indeling
Via de hal kom je binnen in de woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, afwasmachine, koelkast en combi-magnetron. Er is ruimte voor een wasmachine. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De toilet is separaat. Er zijn twee slaapkamers die grenzen aan het balkon.

Inkomenseis
Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Er geldt een inkomensnorm van circa 36 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden. De woning is geschikt om te delen door 2 personen. 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
46 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
3
Balkon
4 m2
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 55.800 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!