Ceintuurbaan 115 3

1072EZ Amsterdam (Nieuwe Pijp)

€ 1.650 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 januari 2021

Nieuw
Appartement
60 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning

De woning bevindt zich om de hoek van het Sarphatipark, de Amstel en nabij de wereldberoemde, dagelijkse Albert Cuypmarkt. De openbaar vervoervoorzieningen zijn in de directe nabijheid en bieden een uitweg in alle windrichtingen. Tevens zijn de uitvalswegen naar de ring A-10 en Rijkswegen A-1 en A-2 gunstig. 
 
Voor uw rust en recreatie biedt het Sarphatipark uitkomst. Het Sarphatipark is een rechthoekig park dat is vernoemd naar arts, stedenbouwer en weldoener Samuel Sarphati. Het schone en rustieke park is een favoriete rust- en recreatieplaats voor de inwoners van de Pijp. Het park is niet groot maar met zijn prachtige Engelse landschapsstijl is het een kenmerkend rustpunt in de drukke negentiende eeuwse wijk. Het park straalt luxe uit, een gevoel dat versterkt wordt door de statige, ruime huizen eromheen. 
 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
60 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
3
Balkon
7 m2
Lift
Lift aanwezig
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 59.400 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!