Amsterdam > Oost > Carolina MacGillavrylaan
< Terug naar zoekresultaten


Carolina MacGillavrylaan 192 Amsterdam

1098 XA

€ 1555 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 01-10-2019

Bezichtiging aanvragen

Inclusief parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder!

Ruim appartement van circa 99m2 met eigen parkeerplaats en 2 slaapkamers, gelegen in Amsterdam Oost, stadsdeel Middenmeer.

De woning is voorzien van een zeer ruime woonkamer met een keuken. Deze woning is verdeeld over twee verdiepingen. In de kelderverdieping zijn twee ruime slaapkamers met een balkon en veel licht inval.

Het unieke complex won in 2008 de Zuiderkerkprijs voor het beste woningbouwproject van Amsterdam. Ook wel “het Kasteel” genoemd, wordt door water omringd. Voetgangers en fietsers betreden het complex via een brede en verlichte loopbrug of via de ingang van de garage aan de zijkant van het gebouw. Het binnen gebied is een grotendeels besloten zone met fraai houten loopdek. Groene hagen en bomen creëren hier een prettige sfeer en voor kinderen is het een fijne speelplek.

Onder het dek bevinden zich de bergingen en de vaste parkeerplaats.

Het hele complex is voorzien van een prachtige tweede glaswand die er voor zorgt dat er geen enkele overlast is van straatgeluiden. Alle grote vierkante gevelpanelen zijn ten opzichte van elkaar licht gekanteld wat een mooi en levendig lichtspel oplevert. Science park is een karakteristiek onderdeel van de Watergraafsmeer. Profiteer tegelijkertijd van alle buurtwinkels en restaurants in de gezellige Watergraafsmeer, de exotische winkeltjes in de Indische Buurt, de Dappermarkt en uitgaansgelegenheden in het nieuwe Oostpoort.

Binnen tien minuten fiets u naar het Centrum en via de Middenweg bent u binnen 5 minuten op de Ringweg A-10. Bus 40 en 240 stoppen voor de deur en op ca. 5 minuten loopafstand vindt u station Muiderpoort en Sciencepark en stoppen diverse bussen en trams richting Amsterdam Centraal, Leidseplein en Rembrandtplein). Het Flevopark en –bad, de Jaap Edenbaan, Sportpark Middenmeer liggen binnen handbereik van het complex. Servicekosten zijn 50,- euro per maand.

*De foto’s zijn niet van de woning zelf maar van een vergelijkbaar appartement en geven indruk hoe het eruit.
**Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius nemen wij niet in behandeling.

 

 

Bezichtiging