Bolestein 148

1081EH Amsterdam (Buitenveldert-West)

€ 1.695 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 december 2020

Nieuw
Appartement
88 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Super leuk twee slaapkamer appartement (woonoppervlakte 88m²) gelegen op de tweede verdieping in Buitenveldert met luxe afwerking! 
Het appartement heeft een perfecte indeling en is modern en mooi afgewerkt. Je hoeft hier helemaal niets aan te doen! 
Het appartementencomplex is heel netjes onderhouden en is, erg prettig, voorzien van een lift. 
Buitenveldert wordt gekenmerkt door de gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen en het centrum, de rust en de grote hoeveelheid "groen" in de buurt. 
 
Indeling 
Het appartement is via de lift of het moderne trappenhuis te bereiken. 
De entree ligt niet aan de galerij maar in de gang zelf (groot pluspunt). 
Je komt binnen in de ruime hal met inbouwkast en via deze hal zijn alle vertrekken te bereiken. De woonkamer met fijn en zonnig balkon op het westen, liggen aan de achterzijde van het complex en het balkon heeft, door de ligging, lekker veel privacy en een mooi uitzicht. 


Ook de badkamer heeft een strakke moderne uitstraling en is voorzien van een royale inloopdouche en een wastafelmeubel. De separate toilet met fonteintje grenst aan de badkamer. 
 
Het appartement ligt op loopafstand van de Zuidas, de Vrije Universiteit, het VU ziekenhuis en winkelcentrum Gelderlandplein. Daarnaast ligt het huis vlakbij diverse uitvalswegen (ring A10, A2 en A4), nabij het Amstelpark en Amsterdamse Bos, scholen en het openbaar vervoer (tram 5, snel bij Zuid WTC met verdere aansluitingen voor Schiphol Airport en Amsterdam Centraal). 
Er zijn verschillende buurtwinkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen maar daarnaast spring je ook zo op de fiets voor alle hotspots in bijvoorbeeld Zuid, Amstelveen en de Rivierenbuurt. 

* Stookkosten bedragen per maand €150,-
* Twee woningdelers toegestaan
 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
88 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
3
Balkon
8 m2
Lift
Lift aanwezig
Servicekosten
€ 40 per maand
Inkomenseis
€ 61.020 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!