August Allebeplein 167

1062 AB Amsterdam

€ 1.385 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 september 2020

Nieuw
Appartement
54 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Nieuwbouw 3-kamer appartement van ca 54 m2

Indeling
Via de binnenplaats kunt u naar alle entrees van de appartementen, dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. Via de galerij betreedt u het appartement, en staat in de hal waar zich de meterkast en wasmachine ruimte bevinden. Rechts ligt de zonnige woonkamer met grote raampartij en openslaande deur naar het balkon, en in het gehele appartement ligt een lichte laminaatvloer. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, elektrische kookplaat, koelkast en combi-magnetron en heft een hardstenen aanrechtblad. Er bevinden zich twee slaapkamers in het appartement. Er is één grote slaapkamer van circa 9m2 en daarnaast is er nog een tweede kleinere slaapkamer van circa 6 m2. De luxe badkamer is voorzien van douche, wc, wastafel en handdoek radiator.Kortom een heerlijk, totaal nieuwe woning die genoeg ruimte biedt aan een stel of twee delers. 

Let op: De foto's zijn van de modelwoning. Dit is een ander type appartement, maar het afwerkingsniveau is gelijk. 

Omgeving
Het complex is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Amsterdam Lelylaan is gelegen op enkele minuten fietsen en daarnaast zijn er meerdere stadsbussen die op loopafstand van het plein vertrekken. In de directe omgeving zijn voorzieningen voor de dagelijkse activiteiten. Zo is er een Albert Heijn en een Lidl aan het plein gelegen. Voor een rustige wandeling loopt u zo het Rembrandtpark in. Met de fiets bent u in twintig minuten op de Dam in hartje centrum Amsterdam. 

Bijzonderheden
- De woningen zijn voorzien van dubbel glas
- Er is een lift aanwezig in het complex
- Ieder appartement heeft een berging
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Verwarming gebeurt middels stadsverwarming

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
54 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
3
Balkon
8 m2
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 49.860 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!