Johannes Calvijnlaan 42

1185 BP Amstelveen (Keizer Karelpark-Oost)

€ 1.695 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 maart 2021

Nieuw
Appartement
96 sqm
4 kamers
3 slaapkamers
Deel deze woning
Geschikt voor woningdelers!

Op een paar minuten lopen van het Stadshart Amstelveen met haar brede selectie aan winkels, uitgaansgelegenheden en horeca, is perfect. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de buurtwinkels aan de Van der Hooplaan een uitkomst. 
Ook het openbaar vervoer is prima geregeld: binnen twintig minuten bent u straks met de nieuwe tram op Station Zuid en vanaf het busstation bent u met tien minuten op Schiphol Plaza. 
Scholen en sportfaciliteiten zijn in de buurt en op vijf minuten fietsafstand is het natuurgebied De Poel met aansluitend het Amsterdamse Bos. 

Kenmerken

Type
Multi-Family Home
Renting conditions
upholstered
Area
96 sqm
Kamers
4
Bedrooms
3
Etage
3
Elevator
Elevator present
Servicekosten
€ 70 per maand
Inkomenseis
€ 61.020 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!