's-Gravenhage > Escamp > Steenzicht
< Terug naar zoekresultaten


Steenzicht 29 's-Gravenhage

2543 AA

€ 875 p.m. (excl.)

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Steenzicht 29

4-kamer appartement, gelegen in het vierlaagse appartementgebouw aan de Steenzicht in stadsdeel Den Haag Zuidwest. De woning is ca. 60m2 groot en beschikt over een balkon aan de achterzijde met een ligging op het noordwesten met een oppervlakte van ongeveer 6m2 almede een balon aan de voorzijde van het appartement van ca. 4m2 groot. De voor- en achterzijde van de woning zijn voorzien van aluminiumkozijnen met dubbelglas. Tevens vindt u een grote berging van circa 12m2 in de onderbouw. Het betreft een gerenoveerd appartementgebouw. 


De indeling van het appartement aan de Steenzicht 29 is als volgt: 

Vernieuwd afgesloten hoofdentree, trap naar de 3e verdieping, entree woning, hal, meterkast en vaste kast, wc, keuken met eenvoudig keukenblok, betegelde doucheruimte met wasmachineaansluiting, woonkamer van ca. 21m2, 3 slaapkamers, berging van ca. 12m2 in de onderbouw.

De woning zal volledig gerenoveerd worden. 

N.B.Voor het huren van deze woning heeft u een huisvestingsvergunning nodig. De voorwaarden m.b.t. een huisvestingsvergunning van de gemeente Den Haag houden wij aan in onze beoordeling. Uw inkomen mag om deze reden niet te hoog zijn. Voor meer informatie over de voorwaarden van de gemeente Den Haag inzake de huisvestingsvergunningen verwijzen wij u graag naar de website van de gemeente Den Haag.

Let op: de foto’s en plattegronden zijn een impressie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Bezichtiging