Rijswijkstraat 23

1062EP Amsterdam (West)

€ 1.840 per month (excl.)

Available from 1 January 2021

New
Appartement
72 sqm
4 rooms
3 bedrooms
Share this property
Home shares allowed!

Vlak naast het Delftlandplein ligt dit complex met royale appartementen. Op nog geen 5 minuten fietsen ligt het chique Amsterdam-Zuid en binnen een kwartier bent je in het centrum, met de auto zit je zo op de Ring A10. Tevens is de Vrije Universiteit van Amsterdam gelegen op 10 minuten fietsen. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex. 

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 stopt op loopafstand van het gebouw, die je zo naar het hartje centrum brengt en er zijn verscheidene buslijnen.De Delflandpleinbuurt is een gebied in het stadsdeel Nieuw-West waar al geruime tijd een stedelijke vernieuwing in gang is gezet. Met het focussen op verbetering van het woningaanbod en ontwikkeling van het winkelcentrum is het de bedoeling het Hart van de Delflandpleinbuurt weer levendig te maken.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gas comfort, afzuigkap en combi-magnetron. De eerste en tevens de grootste slaapkamer bereikt u via de woonkamer. De tweede slaapkamer is te bereiken middels de hal bij de entree. Deze kamer heeft geen direct daglicht, maar doordat de wand voorzien is van ramen aan de bovenzijde zorgt dit voor indirect daglicht.De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Daarnaast is er nog een separate wc en wasruimte aanwezig.

Interesse in een bezichtiging?
Wil je meer informatie en/of een afspraak maken voor een bezichtiging, "klik" op aanvraag bezichtiging op onze website ( www.livresidential.nl ).

Voorwaarden:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van minimaal 12 maanden. 
2 maanden waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst.
Het inkomen/vermogen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs, 3 keer de huurprijs bruto per maand. 

Facts

Type
Multi-Family Home
Renting conditions
Carpets and curtains
Area
72 sqm
Rooms
4
Bedrooms
3
Floor
1
Balcony
9 sqm
Elevator
Elevator present
Service costs
€ 45 per month
Income requirement
€ 66.240 gross income per year
Ownership

LIV owns her properties and knows the details. Therefore we can offer a personal and direct approach to suit your needs

Digital leasing process

The LIV experience is digital. Meaning quick service and clear processes. Viewings are requested through the LIV website and documents are collected digitally. After the final check and approval the leasing contract is created and signed digitally

Responsive

LIV is very responsive to incoming messages and tends to reply all questions as quick as possible. Our goal is that you are happy in one of our properties!