Covid 19

Bij LIV Residential nemen we jouw gezondheid, die van onze medewerkers en die van anderen serieus. Hierin volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwlettend. We bieden je daarom nu twee opties voor het bezichtigen van een woning.

  1. Allereerst is er de mogelijkheid een woning virtueel te bezichtigen.
  2. Bezichtigingen in persoon zijn ook nog mogelijk, maar dan wel onder de volgende voorwaarden.

Virtueel bezichtigen

De eerste mogelijkheid die we bieden is om een woning virtueel te bezichtigen. Je kijkt dan mee via een live-videoverbinding op jouw mobiele telefoon mee met de verhuurmakelaar die door de woning loopt. Tijdens de virtuele rondleiding kun je natuurlijk gewoon live vragen stellen aan de verhuurmakelaar. De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt.

Persoonlijk bezichtigen in 2 veilige stappen

1. Één kandidaat per keer

Per bezichtiging kan er één kandidaat tegelijkertijd naar binnen.

Stellen en families
Ga jij met meerdere mensen tegelijkertijd een woning huren? Daarvoor maken we een uitzondering: je mag de woning dan maximaal met z’n tweeën tegelijkertijd bezichtigen.

2. Tijdens de bezichtiging

Als je een afspraak hebt om een woning te bezichtigen, dan vragen we je rekening te houden met het volgende:

  1. Onze medewerker zal je geen hand geven.
  2. Onze medewerker zal te allen tijde anderhalve meter afstand van je houden.
  3. Daarnaast nemen we uiteraard de aanbevolen hygiënemaatregelen in acht, zoals het regelmatig handenwassen. In het belang van ieders gezondheid verzoeken we je vriendelijk hetzelfde te doen. Daarbij adviseren we een mondkapje mee te nemen om te dragen tijdens de bezichtiging. Indien er nog een zittend huurder aanwezig is, is het mondkapje verplicht. Indien onze medewerker ook bij de bezichtiging aanwezig is draagt deze reserve mondkapjes bij zich en handgel.

Handgel

Onze medewerker draagt handgel bij zich en stelt deze beschikbaar tijdens de bezichtigingen.

Social Distancing

Gelieve ten alle tijden 1.5m afstand te bewaren.

Mondkapje

Neem een mondkapje mee naar de bezichtiging.

Virtuele rondleiding

Virtuele rondleidingen zijn mogelijk op verzoek .

Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!